Известие

Collapse
No announcement yet.

Сенник на 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сенник на 156

Имам следния проблем, вчера си пуснах седника да взема картата си за ЛукОйл и като го вдихнах нагоре не стои пада си свободно на доло, няма го напрежението вече ами си ходи така.
    Някой сблъсквал ли си е с това и има ли решение на въпроса освен смяната му с нов?
    Благодаря!
    Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Половин година карах с десен, щото не можах да намеря ляв. Виси леко, но стаа.
    От една седмица си имам ляф, благодарение на колега от форума.../ съжалявам за разбитата му кола/.
    Решението е едно- търсиш си друг сенник...
    Alfa Romeo 1.8 TS `98
    sigpic

Comment

И аз мисля, че единственото решение е смяна.
      Моите сенници пък и двата скърцат ужасно при сваляне и вдигане, но не намерих начин да стигна до механизмите.
      Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех

Comment

Братле и аз съм така с единия сенник ..все още търся....
        Mercedes C 200 compressor

Comment

а знаете ли дали сенниците на 156 и 147 са идентични?
          Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

С добро лепило можеш да му залепиш една от тия лепенки, /едната страна е мъхеста, а другата една грапава с пласмасови кукички /които се ползват при обувки, якета и къде ли не.Едната на тавана, другата на сенника и готово
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
              С добро лепило можеш да му залепиш една от тия лепенки, /едната страна е мъхеста, а другата една грапава с пласмасови кукички /които се ползват при обувки, якета и къде ли не.Едната на тавана, другата на сенника и готово
              казва се ВЕЛКРО
              Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщение
                Имам следния проблем, вчера си пуснах седника да взема картата си за ЛукОйл и като го вдихнах нагоре не стои пада си свободно на доло, няма го напрежението вече ами си ходи така.
                Някой сблъсквал ли си е с това и има ли решение на въпроса освен смяната му с нов?
                Благодаря!
                Колега и при мен е така на левия сенник(на шофьора) от както я зех за момента сам го закачил с една карфица но тва не е много стилно и практично . А моя вапрос е как се сменя сенника?
                Alfa Romeo 156 1.8TS '98

Comment

Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщение
                  казва се ВЕЛКРО
                  Мерси, бе не го знаех това аз
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Working...
                  X